0700 - 44 89 35

Kontakta mig idag

Välj hur du vill kontakta mig

Fyll i formuläret så återkommer jag vanligtvis inom ett par timmar

Välj ett eller flera alternativ som du är intresserad av

  Företagsuppgifter

  Firma Mikael Bratt
  Org.nr 870808-0091
  Godkänt för F-skatt
  Företaget är registrerat för moms

  Mer om Mikael Bratt

  Med ett stort intresse för webb, datorer och IT i allmänhet byggde jag min första hemsida i HTML när jag var 11 år gammal. Sedan dess har jag fortsatt att följa med utvecklingen av webb genom att ständigt ta in mer kunskap och lära mig de senaste standarderna.

  Under åren har jag hunnit skapa flertalet hemsidor till vänner och kunder men också drivit flertalet hemsidor i egen regi. Detta har gett mig stor kunskap om hur en hemsida bäst ska utformas med fokus på budskap, användarvänlighet och prestanda.

  Med all denna erfarenhet samlad hoppas jag med er kunna utforma en hemsida som tar tillvara på era besökare och uppfyller alla krav för att ni ska bli nöjda.

  MIKAELBRATT.SE

  Hemsidor i Wordpress.
  Firma Mikael Bratt
  Org.nr 870808-0091
  Godkänt för F-skatt
  Företaget är registrerat för moms
  BESTÄLL HEMSIDA
  envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram